طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی آب پز و خام
به گزارش میهن دی ال، در پی یک غذای خوشمزه و مغذی هستید؟ کوکوی سبزی با سیب زمینی انتخابی عالی برای شماست که ترکیبی از سبزی کوکو و سیب زمینی است. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده و طرز تهیه کوکو سبزی ساده را مرور نموده بودیم و در ادامه می خواهیم طرز تهیه کوکوی سبزی با سیب زمینی را به صورت مرحله به مرحله و همراه با نکات و فوت و فن های لازم برای پخت آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی
- سبزی کوکو 500 گرم
- سیب زمینی رنده شده 2 عدد
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- ماست دو قاشق غذاخورى
- سیر رنده شده 3-4 حبه
- تخم مرغ 3-4 عدد
طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی
1. مخلوط کردن سیب زمینی و سبزی کوکو
اولین مرحله از طرز تهیه کوکو سبزی با سیب این است که سیب زمینی را که هم می توان به شکل خام رنده کرد هم به شکل پخته را آماده کنید و بعد سبزی کوکو را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
نکته: اگر از سیب زمینی خام برای تهیه این کوکو استفاده می کنید حتما بعد از رنده کردن آب اضافه را بگیرید تا کوکوی شما وا نرود.
2.مخلوط کردن تخم مرغ و ماست
اکنون در این مرحله از تهیه کوکوی سبزی با سیب زمینی، تخم مرغ ها را در ظرف مناسب بشکنید و خوب هم بزنید سپس ماست، سیر رنده شده، آرد نمک، فلفل و ادویه مدنظرتان را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. پخت کوکو سبزی
اکنون مخلوط تخم مرغ و سیب زمینی و سبزی را با هم مخلوط کنید و مجدد خوب هم بزنید سپس در یک ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن داغ گردد بعد مخلوط کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید. اکنون بگذارید کوکوی شما با شعله میانه ببندد سپس شعله را کم نموده و در تابه را ببندید تا کوکو خوب بپزد و سرخ گردد در نهایت هم وقتی یک طرف کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ گردد. فقط در این مرحله لازم نیست در تابه را ببندید. بعد از یک ربع کوکوی شما آماده است می توانید آن را همراه با ماست یا انواع ترشی و نان سرو کنید. نوش جان!
نکته: می توانید مقداری زرشک و البته گردوی خرد شده هم داخل مواد کوکو بریزید.
نکات تکمیلی برای تهیه کوکو سبزی
تفاوت کوکو سبزی با سیب زمینی خام و پخته
سیب زمینی پخته رطوبت بیشتری به مایه کوکو اضافه می نماید، به همین علت ممکن است احتیاج به کمی آرد یا پودر سوخاری برای سفت شدن مایه کوکو داشته باشید.
- استفاده از سیب زمینی خام در کوکو باعث می گردد کوکو پفکی تر و تردتر گردد.
- استفاده از سیب زمینی پخته در کوکو باعث می گردد کوکو نرم تر و لطیف تر گردد.
راز پفکی شدن کوکو
اگر می خواهید کوکوی شما پفکی تر گردد، می توانید از یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید. طرز تهیه کوکو سبزی با آرد را در کتاب کاله تا به اهمیت استفاده از آرد و بیکینگ پودر در پف دار شدن کوکو پی ببرید. اما اگر عاشق کوکو سیب زمینی پفکی هستید هم می توانید طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی را با جزییات مطالعه کنید.
اضافه کردن مواد دیگر به کوکو سبزی
برای تهیه کوکو سبزی می توانید به جای سیب زمینی از مواد دیگر هم برای تکمیل ارزش غذایی این غذا بهره ببرید مثلا زرشک و گردو را، هم برای تزیین و هم برای بهبود طعم به کوکو بهره ببرید یا حتی از پنیر برای این کار بهره ببرید. طرز تهیه کوکو سبزی با پنیر را هم می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.
نکاتی برای وا نرفتن کوکو سبزی
برای وا نرفتن کوکو سبزی خوب است به نکات زیر دقت داشته باشید تا حاصل کارتان یک کوکو خوش رنگ و لعاب باشد.
- رنده کردن سیب زمینی: سیب زمینی را ریز رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
- هم زدن مایه کوکو: مایه کوکو را به طور کامل هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند.
- استفاده از تابه مناسب: از تابه نچسب با سایز مناسب بهره ببرید.
- تنظیم حرارت: حرارت را ملایم نگه دارید و به موقع کوکو را برگردانید.
- عدم اضافه کردن مواد اضافی: از اضافه کردن مواد اضافی مثل پیاز و یا قارچ به مایه کوکو خودداری کنید.