طرز تهیه مرغ، مارچوبه و ژامبون

به گزارش میهن دی ال، مرغ، مارچوبه و ژامبون غذای ساده و خوشمزه است و فقط برای تهیه آن به مارچوبه احتیاج دارید که در فروشگاه های بزرگ می توانید پیدا کنید.

طرز تهیه مرغ، مارچوبه و ژامبون
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم مارچوبه
  • 4 ورق ژامبون خرد شده
  • 4 عدد سینه مرغ
  • نمک و فلفل سیاه
  • یک عدد کدوحلوایی زرد، نگینی خرد شده
  • 410 گرم آب مرغ
  • دو قاشق غذاخوری آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

طرز تهیه

  1. در یک کاسه بزرگ، مارچوبه را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم گردد. سپس آنها را فورا در آب یخ فرو کنید تا فرایند پخته و نرم شدن آنها متوقف گردد.
  2. در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته گردد.
  3. کمی روغن در تابه بریزید و سینه های مرغ را در آن بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پخته و طلایی شوند. هر دوطرف مرغ ها که طلایی شد، آنها را از تابه خارج کنید.
  4. کدوحلوایی ها را در تابه به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
  5. در یک کاسه میانه، آب مرغ، پوست لیموترش و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند. مارچوبه ها و مرغ ها را اضافه کنید و همه مواد را 6 دقیقه دیگر بپزید تا مرغ ها کاملا مغزپخت شوند.
  6. آنها را در ظرف بکشید و روی آنها ژامبون های سرخ شده و پوست رنده شده لیمو بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 272
  • چربی: 11 گرم
  • کلسترول: 105 گرم
  • کربوهیدرات: 8 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • قند: 3 گرم
  • پروتئین: 36 گرم
  • آهن: 2 گرم
  • پتاسیم: 794 میلی گرم
  • کلسیم: 40 میلی گرم
  • سدیم: 891 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 21 مرداد 1401 بروزرسانی: 21 مرداد 1401 گردآورنده: mihan-dl.ir شناسه مطلب: 1423

به "طرز تهیه مرغ، مارچوبه و ژامبون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ، مارچوبه و ژامبون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید