طرز تهیه مرغ، مارچوبه و ژامبون
به گزارش میهن دی ال، مرغ، مارچوبه و ژامبون غذای ساده و خوشمزه است و فقط برای تهیه آن به مارچوبه احتیاج دارید که در فروشگاه های بزرگ می توانید پیدا کنید.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- 450 گرم مارچوبه
- 4 ورق ژامبون خرد شده
- 4 عدد سینه مرغ
- نمک و فلفل سیاه
- یک عدد کدوحلوایی زرد، نگینی خرد شده
- 410 گرم آب مرغ
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- نصف قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
طرز تهیه
- در یک کاسه بزرگ، مارچوبه را به مدت 3 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا کمی نرم گردد. سپس آنها را فورا در آب یخ فرو کنید تا فرایند پخته و نرم شدن آنها متوقف گردد.
- در یک تابه بزرگ، ژامبون ها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته گردد.
- کمی روغن در تابه بریزید و سینه های مرغ را در آن بچینید و به مدت 12 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پخته و طلایی شوند. هر دوطرف مرغ ها که طلایی شد، آنها را از تابه خارج کنید.
- کدوحلوایی ها را در تابه به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
- در یک کاسه میانه، آب مرغ، پوست لیموترش و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند. مارچوبه ها و مرغ ها را اضافه کنید و همه مواد را 6 دقیقه دیگر بپزید تا مرغ ها کاملا مغزپخت شوند.
- آنها را در ظرف بکشید و روی آنها ژامبون های سرخ شده و پوست رنده شده لیمو بریزید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 272
- چربی: 11 گرم
- کلسترول: 105 گرم
- کربوهیدرات: 8 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 3 گرم
- پروتئین: 36 گرم
- آهن: 2 گرم
- پتاسیم: 794 میلی گرم
- کلسیم: 40 میلی گرم
- سدیم: 891 میلی گرم
انتشار: 21 مرداد 1401
بروزرسانی: 21 مرداد 1401
گردآورنده: mihan-dl.ir
شناسه مطلب: 1423
به "طرز تهیه مرغ، مارچوبه و ژامبون" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ، مارچوبه و ژامبون"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید