پروژه مینرال آلفابت کشاورزی را با ربات ها و هوش مصنوعی دگرگون می کند
به گزارش میهن دی ال، آلفابت که پروژه های بلند پروازانه ای همچون توسعه خودروی خودران ویمو را دنبال در کارنامه فعالیت خود دارد، پروژه دیگری با نام مینرال را در صنعت کشاورزی دنبال می کند.
به گزارش خبرنگاران به نقل از دیجیاتو،پروژه مبتنی بر هوش مصنوعی مینرال، با کمک ابزارهای مدرن امروزی، روی توسعه و بررسی طیف وسیعی از نرم افزارها و سخت افزارهای مختلف تمرکز می کند تا با توجه به شرایط آب و هوایی، تغییرات اقلیمی و سایر عوامل تاثیرگذار در رشد محصولات کشاورزی، این صنعت را متحول سازد.
جمعیت زمین در حال افزایش است و برای تغذیه این جمعیت، باید به فکر راهکارهای نوینی در صنعت کشاورزی بود. برای تولید محصولات کشاورزی، توجه به عوامل مختلفی از جمله چرخه های رشد، الگوهای آب و هوایی و ... اهمیت فوق العاده ای دارد.
برای آنکه طی 50 سال آینده، جمعیت کره زمین بتواند تغذیه مناسبی داشته باشد، لازم است تا محصولات کشاورزی بیشتری تولید شود. اما به نظر می رسد که تغییرات آب و هوایی باعث کاهش تولید محصولات کشاورزی خواهد شد. حال پروژه مینرال قصد دارد با کمک ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی از سد این مسائل عبور کند.
آلفابت در پست وب سایت خود گفت که نام مینرال به صورت رسمی برای پروژه انتخاب شده است. این پروژه که کار خود را از سال 2019 آغاز کرده، به بررسی مسایل مختلف پیرامون تولید محصولات پایدار و برگشت پذیر به چرخه طبیعت می پردازد.
همانطور که میکروسکوپ تحولی بزرگ در نحوه تشخیص بیماری ها ایجاد کرد، ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی نیز می توانند آینده صنعت کشاورزی را دستخوش تغییراتی قرار دهند.
یکی از ابزارهایی که تیم پروژه مینرال با کمک آن سعی دارند تحولی در صنعت کشاورزی ایجاد کنند، استفاده از حسگرها، دوربین ها، تجهیزات مختلف برای بررسی شرایط خاک و محصولات مختلف است. این ابزارها روی ماشین هایی چهار چرخ مانند مریخ نورد نصب می شوند و داده های مختلفی را جمع آوری می کنند.
تیم پروژه، داده های جمع آوری شده توسط دوربین ها و حسگرها را در کنار داده های مربوط به شرایط آب و هوایی که توسط ماهواره های فضایی گرفته شده، تجزیه و تحلیل می کند. در این فرآیند با استفاده از هوش مصنوعی، راهکارهایی برای افزایش تولید و رشد بهتر گیاهان ارائه می شود.
تیم مینرال در حال حاضر از این روش ها برای تولید توت فرنگی در کالیفرنیا و دانه های سویا در ایلینوی استفاده می کنند. حسگرهای مورد استفاده در ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی از مزارع توت فرنگی تصویربرداری می کنند و داده های مربوطه را ذخیره کرده و سپس تجزیه و تحلیل می کنند.
تا به امروز طیف وسیعی از محصولات مانند خربزه، توت، کاهو و جو، از جوانه تا برداشت با همین روش ها مورد بررسی قرار گرفته اند. صنعت کشاورزی با کمک روش های نرم افزاری و سخت افزاری می تواند نقطه عطف جدیدی را تجربه کند.
منبع: جام جم آنلاین