ماجرای عجیب یک متهم متواری در پرونده مدیران فاسد پتروشیمی ، وکیل زن 6 میلیارد یورویی: موکلم هیچ ارتباط سازمانی نداشته است
به گزارش میهن دی ال، قاضی مسعودی مقام ضمن پرده برداشتن از ماجرای زندگی محمدحسین شیرعلی متهم پرونده مدیران پتروشیمی، جرم متهم مرجان شیخ الاسلامی دیگر متهم این پرونده را که در خارج از کشور به سر می برد، مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور به مبلغ 6 میلیارد و 656 میلیون یورو عنوان نمود.
از وبسایت وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی دیدن نمایید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از میزان، قاضی مسعودی مقام در یازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مدیرعامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و 14 متهم دیگر این پرونده که امروز صبح در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلالگران و مفسدان اقتصادی برگزار گشت، از وکیل متهم مرجان شیخ الاسلامی که متواری است و در خارج از کشور زندگی می کند خواست در جایگاه قرار گیرد.
وی سپس به قرائت اتهام متهم مرجان شیخ الاسلامی پرداخت و گفت: موکل شما به مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور به مبلغ 6 میلیارد و 656 میلیون یورو از طریق اخلال در توزیع ارز حاصله از صادرات محصولات پتروشیمی شرکت های تولیدکننده محصولات که منجر به تحصیل منفعت به مبلغ 36 میلیون و 600 هزار یورو است، متهم است. در مقام دفاع از موکلتان اگر صحبتی دارید بفرمایید.
وکیل متهم مرجان شیخ الاسلامی گفت: 2 اتهام به موکل بنده نسبت داده شده که او هیچ یک را قبول ندارد و می گوید در آن نقشی نداشته است.
وی در ادامه توضیحاتی درباره علت و چگونگی شرکت های زیر نظر موکل خود ارائه کرد و گفت که بر اساس گفته های موکلم در ابتدا 2 شرکت زیر نظر بنده هیچ قراردادی با شرکت های وابسته به دولت نداشته است.
وکیل متهم افزود: بنابر اظهارات موکلم، هیچ منفعتی نصیب وی نشده است و وی اعلام کرده که اساسا مرتکب عنصر مادی جرم در نظام اقتصادی کشور نشده و تحصیل مال نداشته است.
در ادامه، قاضی خطاب به وکیل متهم شیخ الاسلامی به منافع حاصل از ارزهای پتروشیمی که از سوی متهم اجرا شده بود اشاره کرد و گفت: برداشت های ارزی، خرید ساختمانی در کانادا، خرید آپارتمان در زعفرانیه، پرداخت های ریالی آقای حمزه لو و خرید دفتر کار برای شرکت ابرار تجارت مواردی است که وقتی کنار هم قرار می گیرد با آن رقم اعلام شده هم خوانی دارد.
وی سپس از وکیل متهم شیخ الاسلامی خواست توضیحات خود را بیان کند.
وکیل متهم شیخ الاسلامی گفت: موکل بنده تأکید دارد که هیچ ارتباط سازمانی نداشته و تنها به صورت تاجر عمل می کرده و هیچ منفعتی نیز در شرکت های پتروشیمی نبرده است.
- ماجرای عجیب یک متهم متواری
در ادامه، قاضی از وکیل متهم محمدحسین شیرعلی که یکی دیگر از متهمان فراری است، خواست در جایگاه قرار گیرد و بعد از قرائت و تفهیم اتهام از وکیل او خواست دفاعیات خود را بیان کند.
وکیل متهم شیرعلی گفت: موکل من اعلام کرده که این اتهامات را قبول ندارد چراکه سمتی در پتروشیمی نداشته است.
در ادامه قاضی خطاب به وکیل متهم گفت: پس چگونه با این ارزها در آنجا زندگی می کند؟
وکیل پاسخ داد: نمی دانم.
قاضی خطاب به وکیل گفت: او زمینه سازی کرده و به دلیل اطلاعاتی که دارد در خارج از کشور زندگی می کند و هزینه های وی را نیز برخی از متهمان پرداخت می کنند. اسناد همه این موارد موجود است به او بگویید بازشود تا اسناد را نشان شان دهیم.
در ادامه وکیل متهم گفت: موکل من می گوید سمتی نداشته است.
در ادامه قاضی از کننده دادستان خواست توضیحات خود را بیان کند.
حسینی کننده دادستان گفت: آقای وکیل خواست ما تحقیق انجام دهیم البته که نیازمند تحقیق هستیم، اما آنچه که باید بر آن تحقیق شود دریافت های خارج از کشور است که این موضوع نیز فقط مبالغ را اضافه می کند و چیزی از آن کاسته نخواهد شد.
در ادامه قاضی مسعودی مقام گفت: پرونده دو قسمت دارد. یک قسمت آن ارزهای حاصله در باب منفعت است و دوم ارزهای در باب پولشویی است که این موضوع نیز در حال رسیدگی است. البته همه این متهمان باید در این باب مورد رسیدگی قرار گیرند که جزء همین پرونده بوده، اما در صلاحیت دادسرا و دادگاه کیفری یک است.
منبع: همشهری آنلاین