طرز تهیه چند نوع غذا با تخم مرغ

به گزارش میهن دی ال، انواع غذا با تخم مرغ حاوی مقادیر قابل توجهی از پروتئین، کلسیم و امگا3 هستند. املت، سالاد و سوفله لذیذترین این غذا ها محسوب می گردد، که در ادامه طرز تهیه آنهاشرح داده خواهد شد.

طرز تهیه چند نوع غذا با تخم مرغ

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سوفله و از انواع غذا با تخم مرغ هستند که تقریبا در تمام جهان تهیه می شوند. این غذا ها بسیار محبوب هستند و می توان آن ها در طعم های متفاوتی طبخ کرد، بنابراین گزینه های ایده آلی به عنوان میان وعده و وعده های اصلی غذا هستند.

چنانچه مطالعه قسمتی خاص مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده به موضوع دلخواه خود برسید:

  • املت گوجه فرنگی
  • سوفله سبزیجات
  • سوفله مرغ
  • سالاد نخودفرنگی و تخم مرغ

املت گوجه فرنگی، ساده ترین غذا با تخم مرغ

به منظور تهیه این املت برای هشت الی 10 نفر، به نیم الی یک ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر مشاهده می کنید، نیاز است.

مواد لازم
تخم مرغ12 عدد
روغن زیتونحدود 2 دسی لیتر
گوجه فرنگی خرد شده3 فنجان
جعفری خرد شدهیک الی دو قاشق غذاخوری
سیر2 حبه
شیر12 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

شیوه طبخ:

  1. تمام تخم مرغ ها را بشکنید و آنقدر بهم بزنید تا کف کند.

  2. شیر را همراه با مقداری نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید.
  3. گوجه فرنگی ها را خرد کنید و در همراه با مقداری روغن زیتون اندکی تفت دهید. سپس سیر را له نموده و همراه با جعفری و مقداری فلفل به گوجه اضافه کنید. مخلوط را از روی حرارت بردارید.

  4. در یک ماهیتابه نچسب، مقداری روغن بریزید و زمانی که کاملا گرم شد، یک چهارم از تخم مرغ ها را کف ماهیتابه پخش کنید. درب تابه را برای مدت کوتاهی ببندید تا تخم مرغ بسته گردد.

  5. سپس یک چهارم از مخلوط گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را یک طرف املت ساده بریزید. در ادامه با یاری یک کفگیر و چنگال با دقت املت را بپیچید.
  6. به همین ترتیب چهار عدد املت گوجه فرنگی آماده کنید.

در صورت تمایل می توانید از روغن مایع یا جامد به جای روغن زیتون بهره ببرید.

برای تهیه املت های مختلف می توانید گوجه فرنگی را با مواد مانند قارچ خرد و سرخ شده، کالباس خرد شده و مرغ پخته و ریش ریش جایگزین کنید. به علاوه می توانید با خلاقیت خود برخی از مواد مانند ژامبون، پیاز داغ و گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط نموده، تفت دهید و با آن املت تهیه نمایید.

برای املت سبزی نیز به چهار قاشق غذاخوری مخلوط جعفری، ترخان و پیاز چه خرد شده نیاز دارید، این سبزیجات را در مرحله دوم با تخم مرغ و شیر مخلوط کنید و مراح چهارم به بعد را انجام دهید. پایه املت ها مشابه است و بسته به سلیقه خودتان از هر مواد غذایی می توانید استفاده نمایید و انواع املت مانند املت اسفناج و ... را طبخ کنید.

طرز تهیه سوفله سبزیجات

سوفلهها از دیگر انواع غذا با تخم مرغ هستند، به منظور تهیه برای شش الی هشت نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
سفیده تخم مرغ8 عدد
زرده تخم مرغ6 عدد
سس سفیدیک و نیم الی دو لیوان
سبزیجات پخته شدهدو و نیم لیوان
پنیر پارمسان150 گرم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

چند نکته:

  • سبزیجات پخته شامل گل کلم، قارچ، نخودفرنگی، هویج، ذرت، پیاز سفید خرد شده می گردد. بسته به سلیقه خودتان می توانید این سبزیجات را تغییر دهید، اما مقدار آن نباید بیشتر از دو و نیم لیوان گردد.

  • از آنجا که در تهیه سس سفید از فلفل سیاه و نمک استفاده می گردد، در اضافه کردن نمک به غذا احتیاط کنید تا سوفله شور نگردد.

دستور تهیه سوفله سبزیجات:

  1. زرده های تخم مرغ را همراه با کمی نمک و فلفل بهم بزنید تا زرده ها از حالت لختگی دربیایند.

  2. زرده تخم مرغ و سس سفید را مخلوط کنید.
  3. سبزیجاتی که خرد نموده و پخته اید را با زرده تخم مرغو سس سفید مخلوط کنید.
  4. ته یک ظرف مناسب فر را چرب کنید و مایه را در ظرف بریزید.
  5. مقداری پنیر نیز روی محتویات پخش کنید.
  6. سفیدهای تخم مرغ را جداگانه آنقدر بزنید تا سفید و سفت گردد و از تخم مرغ زنی نریزد.
  7. سفیده ها را نیز درون ظرف بریزید.

  8. روی سوفله را با پنیر بپوشانید. توجه داشته باشید که حدود دو سانتیمتر از ظرف خالی باشد، زیرا این غذا پف می نماید و باید فضای کافی داشته باشد.
  9. سوفله را به مدت 40 الی 60 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم نموده اید قرار دهید.

برای آنکه سوفله خشک نگردد، در یک سینی فر مقداری آب بریزید و ظرف حاوی سوفله را در آن قرار دهید.

طرز تهیه سوفله مرغ

سوفله مرغ نوع دیگری از غذا با تخم مرغ است. این نوع سوفله کاملا مشابه سوفله سبزیجات تهیه می گردد، فقط به جای سبزیجات باید دو و نیم لیوان مرغ پخته شده ای که ریش ریش نموده اید را بهره ببرید.

برای پختن مرغ، ابتدا آن را خرد نموده و بشویید. سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته گردد. سپس با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد، آنگاه در آبکش بریزید تا آب آن گرفته گردد و مقداری آب گرم روی آن بریزید تا شسته گردد.

مجددا مرغ را همراه با یک عدد پیاز خرد شده، فلفل، مقداری زردچوبه و مقداری آب روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد. سپس مرغ را از پیاز جدا نموده، استخوان ها آن را بگیرید و ریش ریش کنید. برای تهیه سوفله مرغ باید دو و نیم لیوان مرغ ریش ریش شده داشته باشید.

بیشتر بدانید: طرز تهیه سوفله سیب زمینی (ساده، با مرغ، با گوشت چرخ نموده)

سالاد نخودفرنگی و تخم مرغ

سالاد نخودفرنگی و تخم مرغ یکی دیگر از انواع غذا با تخم مرغ است. اگر تصمیم دارید این غذا را برای 10 نفر تهیه کنید، به یک ساعت زمان و مواد اولیه ای که در جدول زیر قید شده است، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
نخودفرنگی500 گرم
ترخان خرد شده2 الی 3 قاشق غذاخوری
خیار شور150 گرم
تخم مرغ5 الی 6 عدد
روغن زیتون3 الی 4 قاشق سوپخوری
آبلیمو یا سرکه3 الی 4 قاشق سوپخوری
سس مایونزیک سوم الی یک دوم لیوان
فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور طبخ:

  1. تخم مرغ ها را آبپز کنید، به طوریکه کاملا سفت شوند.
  2. اگر از کنسرو نخودفرنگی استفاده نمی کنید، باید آن را آبپز نمایید. برای این منظور نخودفرنگی را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح نخودفرنگی را بپوشاند، سپس روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزند. پس از پخت، نخودفرنگی را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن برود.
  3. خیار شور را رنده درشت بزنید یا ریز خرد کنید.
  4. نخودفرنگی را به خیارشور اضافه کنید.
  5. تخم مرغ های آبپز شده را پوست گرفته و رنده درشت بزنید. سپس به سالاد اضافه کنید.
  6. سس مایونز، فلفل سیاه و آبلیمو را با یکدیگر مخلوط کنید.
  7. سس به دست آمده را به سالاد اضافه کنید و به آرامی سالاد را بهم بزنید.

سالاد آماده است و می توانید آن را سرو کنید. این غذا با تخم مرغ را می توانید به صورت ساندویچ نیز سرو کنید.

منبع: ستاره
انتشار: 17 اسفند 1399 بروزرسانی: 17 اسفند 1399 گردآورنده: mihan-dl.ir شناسه مطلب: 779

به "طرز تهیه چند نوع غذا با تخم مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چند نوع غذا با تخم مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید