خواص نارنگی برای سرماخوردگی

به گزارش میهن دی ال، خواص نارنگی برای سرماخوردگی به حدی قابل توجه است که در طب سنتی از آن با نام اکسپکتورانت طبیعی یاد می گردد. نارنگی خاصیت خلط آور دارد و به درمان سرفه های خلطی یاری می نماید، همچنین به دلیل داشتن ویتامین ث. زیاد، برای بهبود علائم سرماخوردگی، پیشگیری و کاهش دوره بیماری و قطع تب نیز مفید است.

خواص نارنگی برای سرماخوردگی

برای پیشگیری از سرماخوردگی نارنگی بخورید

با آمدن فصل پاییز و سرد شدن هوا، سرماخوردگی ها بیشتر می گردد. اگر به دنبال یک راهکار خوشمزه برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی خود هستید، خوردن نارنگی به شما یاری خواهد نمود. خواص نارنگی برای سرماخوردگی همانند یک داروی فوق العاده عمل نموده و به دلیل داشتن ویتامین ث فراوان، به پیشگیری و بهبود سریع تر شما یاری می نماید. با خبرنگاران همراه باشید.

مهمترین فواید مصرف این میوه در هنگام سرماخوردگی به توضیح زیر است:

  • درمان سرفه

    نارنگی یکی از بهترین میوه ها برای درمان طبیعی سرفه است و در بین متخصصان طب سنتی از آن با نام اکسپکتورانت طبیعی یاد می گردد. نارنگی خاصیت خلط آور دارد و خوردن آن موجب تخلیه خلط های زیان بار از گلو و کاهش سرفه های بیمار می گردد.

  • پیشگیری از سرماخوردگی

    میزان انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های گروه ب و ویتامین ث در این میوه زیاد است و از این رو به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری نموده، در پیشگیری از بروز بیماری ها از جمله سرماخوردگی بسیار موثر است.

  • کاهش دوره سرماخوردگی

    از دیگر خواص نارنگی برای سرماخوردگی، کاهش طول دوره این بیماری است. همانطور که گفته شد، نارنگی سرشار از ویتامین ث است و از مهمترین خواص ویتامین ث، می توان به کوتاه تر شدن طول دوره سرماخوردگی و بهبود سریع تر اشاره نمود.

  • کاهش علائم سرماخوردگی

    میزان بالای ویتامین ث. موجود در نارنگی باعث می گردد، مصرف این میوه به کاهش و بهبود سریع تر علائم سرماخوردگی مانند عطسه، آبریزش چشم و بینی یاری قابل توجهی بکند. جالب است بدانید از ویژگی های ویتامین ث، کاهش میزان هیستامین در خون است. هیستامین موجب گرفتگی بینی و آبریزش از چشم می گردد.

  • کاهش تب

    کاهش تب یکی دیگر از خواص نارنگی برای سرماخوردگی است. این میوه به دلیل داشتن ویتامین های آ، ث، ب 1 و ب 2، دارای خواص بسیار به ویژه در کاهش تب و قطع آن است. همچنین حجم زیادی از نارنگی را آب تشکیل می دهد که خاصیت ادرارآور و ملین به آن می دهد و از این رو در کاهش تب و دفع سموم بدن موثر است.

  • کاهش عفونت

    مصرف میوه نارنگی به تحریک گلبول های سفید بدن برای مبارزه با عفونت یاری می نماید و باعث تقویت سیستم ایمنی و در نتیجه افزایش قدرت بدن برای مقابله با بیماری می گردد، همچنین تحقیقات نشان داده است، نارنگی حاوی موادی است که بدن را در برابر عفونت های ویروسی محافظت می نماید.

موارد احتیاطی و منع مصرف نارنگی

همانند سایر خوراکی ها، مصرف بیش از اندازه نارنگی نیز ممکن است با عوارض جانبی و تداخلات دارویی همراه باشد. حد مجاز مصرف نارنگی به عقیده متخصصان تغذیه حداکثر 5 عدد در روز است. بعضی از مهمترین مضرات نارنگی عبارتند از:

  • اگرچه خواص نارنگی برای سرماخوردگی زیاد است، از مصرف نارنگی های ترش در دوران بیماری خودداری کنید و مراقب باشید اسانس موجود در این میوه، راه های هوایی را تحریک و باعث تشدید سرفه نگردد.
  • اگر جزو بیماران مبتلا به فشار خون بالا هستید و از قرص های مخصوص استفاده می کنید، ضروری است از زیاده روی در مصرف نارنگی خودداری نموده و از مصرف همزمان با دارو های تنظیم فشار خون پرهیز کنید.

    زیاده روی در مصرف نارنگی به ویژه در بچه ها، باعث کندی حرکت روده ها، اسهال، افزایش نفخ و گاز شکم خواهد شد.

  • از مصرف همزمان شیرگاو و نارنگی خودداری کنید زیرا ترکیب این دو موجب بروز درد های شکمی، افزایش گاز روه و مسائل گوارشی می گردد.
  • خوردن بیش از اندازه نارنگی در بعضی افراد باعث ایجاد آفت و تاول در داخل دهان می گردد.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 10 آذر 1399 بروزرسانی: 10 آذر 1399 گردآورنده: mihan-dl.ir شناسه مطلب: 593

به "خواص نارنگی برای سرماخوردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص نارنگی برای سرماخوردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید