طرز تهیه پیراشکی کرم دار خوشمزه خانگی
به گزارش میهن دی ال، درست کردن شیرینی در خانه از خریدن آن لذت بخش تر است. پیراشکی یکی از آن شیرینی های خوشمزه و باب سلیقه است که طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. با پیراشکی کرم دار خانگی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی کرم دار
- آرد نول پنج پیمانه
- خمیر مایه فوری یک قاشق سوپ خوری
- شکر یک سوم پیمانه
- آب ولرم یک چهارم پیمانه
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک پیمانه
- تخم مرغ دو عدد
- کره کاله خرید آنلاین یک چهارم پیمانه
- نمک 10 گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- کرم پاتیسر یک و نیم پیمانه
مواد لازم برای تهیه کرم پاتیسر
- شیر ولرم یک و نیم پیمانه
- زرده تخم مرغ سه عدد
- وانیل یک دوم قاشق چای خوری
- نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
- شکر یک سوم پیمانه
- آرد سفید دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم پاتیسر
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی کرم دار خانگی ابتدا زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ریخته سپس شکر را اضافه کنید.
مرحله دوم
تخم مرغ و شکر را با دور میانه همزن، هم بزنید تا مایه کرم رنگ کشدار گردد سپس وانیل را اضافه کنید.
مرحله سوم
شیر را آرام آرام اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آرد سفید و نشاسته ذرت را هم الک کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم
مایه را داخل تابه گود ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب با لیسک یا قاشق چوبی هم بزنید.
مرحله پنجم
بعد از این که مخلوط آغاز به قوام گرفتن کرد و غلیظ شد، کرم پاتیسیر آماده است. می توانید با هر اسانسی که مایل هستید، کرم را طعم دار کنید.
طرز تهیه پیراشکی کرم دار
مرحله اول
ابتدا یک قاشق غذاخوری از شکر را داخل یک لیوان با آب ولرم حل کنید سپس خمیر مایه را روی آب بپاشید و یک دور هم بزنید. لیوان را به مدت 7 تا 8 دقیقه در جای گرم و تاریک آشپزخانه قرار دهید تا عمل بیاید.
مرحله دوم
داخل یک کاسه، تخم مرغ ها را شکسته و کره را به آن اضافه کنید. سپس مابقی شکر را همراه وانیل اضافه کنید.
مرحله سوم
در ادامه شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. حالا نوبت به اضافه کردن خمیر مایه است.
مرحله چهارم
آرد را الک نموده و همراه با نمک در دو مرحله به مواد اضافه کنید سپس مواد را با یاری قاشق چوبی خوب هم بزنید.
مرحله پنجم
وقتی خمیر خودش را گرفت، قاشق را کنار بگذارید و به یاری دست حدود 10 تا 15 دقیقه خمیر را ورز دهید.
مرحله ششم
روی ظرف را با پارچه یا سلفون بپوشانید و در جای گرم آشپزخانه قرار دهید تا خمیر پف نموده و حجمش دو برابر گردد.
مرحله هفتم
پف خمیر را بگیرید و به قسمت های 60 گرمی تقسیم نموده و آن ها را با وردنه صاف کنید.
مرحله هشتم
برای سرخ کردن، یک تابه برداشته میزان کافی روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا روغن حسابی داغ گردد. خمیر ها را یکی یکی با حرارت ملایم سرخ کنید. بعد از این که پیراشکی ها سرخ شدند، آن ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.
مرحله نهم
در آخر پیراشکی ها را از یک نقطه سوراخ کنید و داخل آن را با کرم پاتیسر پر کنید. می توانید برای تزیین از میزانی سس شکلات و پودر قند بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله