مقاله: روش درست کردن گلهای شکلاتی
به گزارش میهن دی ال، تافی ها رو از پوستشون در بیارید و در یک ظرف مناسب بذارید، بعد اونها رو برای 5 ثانیه داخل ماکروویو قرار بدید، حواستون باشه که میخوایم فقط کمی تافی ها نرم بشن. نمیخوایم اونها رو بپزیم. ممکنه تافی هایی که شما انتخاب میکنید کمی سفت تر باشن و احتیاج باشه که بیشتر توی ماکروویو بمونن. برای هر گل بین 6 تا 9 تا دونه تافی احتیاج هست.
حداقل 6 تا دونه از این گلها درست کنید و اونها رو کنار هم قرار بدید تا یک دسته گل شکلاتی زیبا داشته باشید. میتونید این گلها رو در چند رنگ درست کنید.
گلبرگ دوم رو هم به دور گلبرگ اول بپیچید و قسمت پایینش رو روی چوب محکم کنید.
این تافی ها حدودا 15 دقیقه نرم میمونه، اگه وسط کار احساس کردید خیلی خشک شدن، اونها رو دوباره برای 5 ثانیه داخل ماکروویو قرار بدید. گلبرگ سوم رو هم به دور گلبرگ اول و دوم بپیچید.
توی یک لیوان یا گلدون کوچیک جیلی بیلی، اسمارتیز یا آبنبات بریزید. این جیلی بیلی ها می تونن گلها رو داخل لیوان نگهدارن تا زیباییشون بیشتر معین بشه.
حالا با دستتون به گلبرگ ها کمی حالت بدید تا ظاهرشون طبیعی تر به نظر بیاد.
به همین ترتیب ادامه بدید و گلبرگ ها رو از قسمت پایین محکم کنید. وقتی گلبرگ ششم رو بچسبونید، گل شما تکمیل گردیده، اگه دوست داشته باشید می تونید چندتا گلبرگ دیگه هم اضافه کنید ولی بیشتر از 9 تا گلبرگ اضافه نکنید.
منبع مقاله: روش درست کردن گلهای شکلاتی